MAN UIT ALMERE DIE NU IN SYRIE VECHT EN BEWEERT JIHADIST KHALID K. TE ZIJN, HOUDT OP FOTO EEN AFGESNEDEN HOOFD OMHOOG

12 Feb

Een man die op twitter beweert dat hij de uit Almere afkomstige jihadist Khalid K. is, heeft een week geleden een foto gepost van zichzelf terwijl hij het afgesneden en bebloede hoofd omhoog houdt van een onbekende man.

De foto is gruwelijk en is zichtbaar onder aan deze blog entry. U dient dus eerst even goed na te denken of u het aankunt om naar beneden te scrollen en de foto te bekijken.

Deze informatie werd me vanavond meegedeeld door Pieter van Ostaeyen, een Arabist die veel onderzoek doet naar radicale Islamisten. Van Ostaeyen’s twitter-handle is: @p_vanostaeyen. U doet er goed aan om hem te volgen.

Het verhaal begint als volgt:

Volgens dit artikel op de website van de NOS (http://nos.nl/artikel/424360-irakees-uit-almere-vecht-in-syrie.html) vecht er een jihadist uit Almere mee in Syrië. Deze jihadist zou Khalid K heten. Hoe kennen we de naam van Khalid K? Wel, hij heeft in 2011 twee weken vastgezeten op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme. Na twee weken is hij alweer vrijgelaten door een Nederlandse rechter omdat er (zoals zo vaak) geen voldoende bewijs was.

Na z’n vrijlating is Khalid K. dus vertrokken van Almere naar Syrië. Daar heeft hij zich aangesloten bij de ISIS oftewel de Islamic State of Iraq and Sham. De ISIS is een club die zelfs door Al-Qaeda wordt gemeden omdat ze te radicaal is.

Op twitter wemelt het van de jihadisten en Syriegangers. Maar vandaag meldt een jihadi-tweep in Syrië plotseling in een twitterconversatie dat hij Khalid K is. Ik heb een screenshot gemaakt van deze discussie. De man twittert onder een andere naam, maar in de discussie meldt hij dus dat hij Khalid K is. Ook stuurt Khalid K de link van het NOS-verhaal door naar iemand op twitter. Hier heb ik tevens een screenshot van.

De man die zich Klahid K.  noemt, twittert voornamelijk foto’s van zichzelf in de Syrische oorlog.

Soms houdt hij een paar pistolen vast. Dan weer staat de uit Almere afkomstige man naast een tank. Of hij schiet met wapens.

Hier de foto met de pistolen:

Screenshot 2014-02-13 01.26.06

Ook vandaag geposte foto’s van hoe hij gewapend en samen met een mede-jihadist naast het lichaam zit van een gedode man. Dit is een van die foto’s:

Screenshot 2014-02-13 01.25.46

De een na laatste foto op z’n  twitteraccount is bijzonder gruwelijk. Het beeld toont dezelfde man uit alle andere foto’s die een bebloed hoofd omhoog houdt in de richting van de camera. Ik heb geen zin om het verder te beschrijven. De foto staat hieronder:

Screenshot 2014-02-13 01.28.31

einde

14 Responses to “MAN UIT ALMERE DIE NU IN SYRIE VECHT EN BEWEERT JIHADIST KHALID K. TE ZIJN, HOUDT OP FOTO EEN AFGESNEDEN HOOFD OMHOOG”

 1. Luuk February 13, 2014 at 2:31 pm #

  Hopelijk komt dit figuur zelf snel aan zijn einde zodat de wereld verlost is van zo’n gevaarlijk stuk verdriet.

 2. Hans February 13, 2014 at 4:48 pm #

  Bestaat het oorlogstribunaal ook voor zulke? of hanteert men ook hier twee maten en twee gewichten!? zoals altijd in het politiek correcte Westen..

 3. nobrains February 13, 2014 at 5:13 pm #

  Reblogged this on N.O. Brains Blog.

 4. Maria February 13, 2014 at 9:16 pm #

  Nooit Holland meer binnen laten.

 5. Ben February 13, 2014 at 10:56 pm #

  Vind het niet erg gruwelijk. Wellicht had de meneer die onthoofd is net wat kinder misbruikt of vrouwen verkracht. Dat doen ze nu eenmaal aan de lopende band het leger van Assad en de iraanse troepen.

 6. kodiakyukon February 14, 2014 at 5:06 am #

  Reblogged this on politicsfizz.

 7. Gerard February 14, 2014 at 10:41 am #

  Bij dit soort sick fucks past maar 1 maatregel: nationaliteit afnemen (vreemde krijgdienst) en nooit meer NL binnenlaten. Politiek, wanneer krijgen jullie ballen ?

 8. chris February 15, 2014 at 8:07 am #

  radicalen zijn erger dan beesten, zij doden niet uit honger naar voedsel maar uit honger naar macht, zij vechten niet voor Allah maar voor satan.

 9. Gaby Oberle February 15, 2014 at 9:15 pm #

  hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die deze waanzin steunen en er ook nog vrijwillig aan meedoen? —– wij MOETEN ons gewoon weer meer bezig houden met de (opgroeinde)jeugd. i,p. daarvan worden buurthuizen en andere inrichtingen gesloten en de jeugd aan zichzelf overgelaten. hoeveel jaren nog laten we dat toe? ook deze jongens zijn als hele normale kinderen geboren en hebben zich –door de verkeerde mensen op zoek naar aandacht en waardering door– laten paaien en hersenspoelen. GABY

 10. Benjamin February 16, 2014 at 8:37 am #

  Tja heren rechters en hoe voelt U zich nu. Onvoldoende bewijs. Kijk eens wat verder dan alleen maar naar het dossier.

 11. peter February 16, 2014 at 8:43 am #

  laat hem maar lekker daar blijven dat inteelt produkt

 12. Geert W February 16, 2014 at 1:09 pm #

  dit monster mag echt nooit meer terugkeren in Nederland en mag van mij rechtstreeks door naar Guantanamo Bay waar ze hun gang kunnen gaan op deze valse vrucht van moeder natuur, en dan boos worden als je dit soort extremisten niet normaal noemt en Nederland uit wil hebben , Nederland wordt wakker !! er lopen er nog meer rond in onze steden ,doe er eens iets aan !!

 13. Sampie February 17, 2014 at 8:18 am #

  Zodra hij 1 voet in nederland zet vast zetten en de sleutel weg flikkeren

 14. hans February 18, 2014 at 7:51 pm #

  deze laten we hopelijk nooit meer binnen toch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: